Grundlagt 1856 - vi bygger på erfaring
winther-as.dk
Renovering og restaurering af vinduer og døre
© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre
Print

Renovering / restaurering af døre og vinduer

← Forrige
Døre og vinduer
Næste →
Winther A/S udfører renovering og restaurering af døre og vinduer.
Om en dør eller et vindue skal udskiftes eller restaureres må bero på en vurdering i det enkelte tilfælde og beslutningen kan afhænge af mange faktorer. Winther A/S udfører reparation, renovering og restaurering af døre og vinduer på vores snedkeri i Frederiksværk.
 

Restaurering af en dør til et bondehusRestaurering af en dør til et bondehus.

Vi renoverer og restaurerer døre. Til højre ses et eksempel hvor en dør til et bondehus er nænsomt restaureret ved partiel udskiftning af råddent træ.

Restaurering af en småsprosset vinduesrammeRestaurering af en småsprosset vinduesramme.

Vi renoverer og restaurerer vinduer. Til højre ses et eksempel hvor en vinduesramme er nænsomt restaureret. Der er tale om en småsprosset vinduesramme hvor en sprosse var angrebet af råd. Der er tildannet en ny sprosse og rammen er reddet ved partiel udskiftning af råddent træ.

Reparation af dør - Opretning af dør der hængerReparation af døre.

Winther A/S tilbyder reparation af døre. Til højre ses et eksempel på reparation af en dør der hang. Døren, en butiksdør i hårdttræ, er repareret ved opretning. Butiksdøren er afmonteret, skilt, renset, oprettet og samlet igen. Dette kunne betale sig da døren ellers var "sund".

Reparation af vindue - Reparation af vinduesrammeReparation af vinduer.

Winther A/S tilbyder ligeledes reparation af vinduer. Til højre ses et eksempel på reparation af en vinduesramme ved udskiftning af et rammestykke i vinduesrammen, samt udskiftning af glaslister. Der er tildannet et nyt rammestykke med samme profil som det gamle og vinduet er således reddet ved partiel udskiftning af råddent træ. Dette kunne betale sig da den øvrige del af vinduesrammen og karmtræet var sund, og de øvrige vinduer i bygningen ligeså.

 
 
 
Sitemap
Jernbanegade 5 | 3300 Frederiksværk, Halsnæs | Tlf: 47 72 02 02 | post@winther-as.dk | CVR: 20114436