Grundlagt 1856 - vi bygger på erfaring
winther-as.dk
Specialfremstillede døre og vinduer
© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre
Print

Specialfremstillede døre og vinduer

← Forrige
Døre og vinduer
Næste →

Winther A/S specialfremstiller døre og vinduer på eget maskinsnedkeri.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre er uafhængig af fabrikskoncepter og specialfremstiller døre og vinduer på eget maskinsnedkeri i Frederiksværk.
Vi gør opmærksom på at alle vores vinduer og døre er CE-mærkede efter gældende lovgivning.
 

Specialfremstillet krum dør med krumme sprosser og krumme fyldningerSpecialfremstillet krum dør med krumme sprosser og krumme fyldninger.

Denne hoveddør er krum i dørpladernes plan, hvilket medfører tildannelse af krumme rammer, krumme fyldninger og krumme sprosser. Den krumme dør er fremstillet i fyrretræ.

Opgaven var udført ud fra de gamle dørplader der var så angrebet af råd at de ikke stod til at redde. Rekonstruktionen af den krumme dør er fortaget på eget maskinsnedkeri.

Buet vinduerBuet vinduer.

Specialfremstillet vinduer i form af buede vinduespartier. De buede to-fags vinduer er fremstillet i forbindelse med ombygning af et bondehus. Øverst ses de buede karme med buede rammer og nederst ses tre buede vinduesrammer. De buede vinduer er snedkereret på eget maskinsnedkeri.

Dobbelt hoveddør med massive fyldningerDobbelt hoveddør med massive fyldninger.

Specialfremstillet hoveddør i douglas. Den dobbelte hoveddør er udført med massive fyldninger, og fyldningerne er også udført i douglas. Hoveddøren er fremstillet til et bondehus.

Fire fags småsprosset vinduespartiFire fags småsprosset vinduesparti.

Fire fags småsprosset vinduesparti i fyrretræ. Sprossevinduet er specialfremstillet i forbindelse med en ombygning af en villa, og karmprofilerne, rammeprofilerne og de tynde sprossers profiler og dimensionerne er som husets resterende vinduer så husets stil er bevaret.

Hoveddør med massive fyldningerDobbelt hoveddør med fyldninger.

Dobbelt hoveddør i fyrretræ. Hver dør har fem kvadratiske fyldninger. Den dobbelte hoveddør er specialfremstillet som kopi af en dør til en ejendom i en gade hvor alle hoveddøre er ens. Dimensioner og profiler er genskabt så husets stil er bevaret.

Sitemap
Jernbanegade 5 | 3300 Frederiksværk, Halsnæs | Tlf: 47 72 02 02 | post@winther-as.dk | CVR: 20114436