Grundlagt 1856 - vi bygger på erfaring
winther-as.dk
Tilbygning - trækonstruktion - tømrer
© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre
Print

Tilbygning og ombygning af hus

← Forrige
Arbejdsområder

Ombygning og tilbygning til hus, udført af professionelle
Går du med ideen om ombygning eller tilbygning af dit hus og er du tilmed på udgik efter dygtige tømrer, som kan varetage denne opgave? Hvis du tilmed bor i området nær Liseleje, Frederiksværk eller Melby, er vi det helt rette tømrefirma for dig. Hos Winther A/S står vores professionelle medarbejdere altid klar til at rådgive dig, samt udføre et tilfredsstillende arbejde, med kvalitet i fokus.
Tilbygning - trækonstruktion
 

Kvalitet er altid i fokus, når vi varetager din tilbygning eller ombygning
Hos Winther A/S har vi stor erfaring i branchen. Faktisk er vores familieforetagne helt tilbage fra midten af 1800-tallet. Også derfor har vi stor erfaring, med blandt andet kvalitet og materiale. Vi ved, hvilke materialer, som er de ideelle til alle forskellige arbejdsopgaver. Også derfor ved vi præcis, hvilke materialer vi skal bruge til netop dit hjem ved tilbygning eller ombygning. Vi har igennem årene lært, at godt solidt materiale betaler sig i længden, og du kan derfor trygt stole på, at vi altid leverer et holdbart resultat.

Har du brug for rådgivning?

Med vores store ekspertise, faglærte tømrer og lange erfaring på området, står vi altid klar til at rådgive dig. Har du brug for rådgivning omkring til tilbygning eller ombygning af dit hus, så står vi altid klar til at rådgive dig omkring alt indenfor fagområdet. På den måde, er du altid sikker på, at vi ser på dine projekter med professionelle og realistiske briller. 


Mangler du dygtige folk, til at varetage dit projekt angående tilbygning og/eller ombygning? Så er du altid velkommen til at kontakte os, for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på: telefon: 47 72 02 02 eller på e-mail: post@winther-as.dk


TilbygningOmbygningTilbygningOmbygning

Navigation:  Arbejdsområder  »  Tilbygning / ombygning
Sitemap
Jernbanegade 5 | 3300 Frederiksværk, Halsnæs | Tlf: 47 72 02 02 | post@winther-as.dk | CVR: 20114436