Grundlagt 1856 - vi bygger på erfaring
winther-as.dk
Håndværk - tømrer - snedker
© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre
Print

Hvem er Winther A/S

Winther A/S Snedker- og Tømrermestrer

Winther A/S Snedker- og Tømrermestrer er et familiefirma med historiske rødder i lokalsamfundet af Frederiksværk, der strækker sig helt tilbage til midten af 1800-tallet.


Maskinsnedkeri og tømrerværksted i Frederiksværk, Halsnæs

Winther A/S har eget maskinsnedkeri og tømrerværksted i Frederiksværk, og beskæftiger i dag en halv snes medarbejdere. Vores maskinsnedkeri og tømrerværksted giver fleksibilitet og sætter os i stand til at løse krævende opgaver inden for træfagene. Vi har udført tømrer og snedkerarbejdet i Frederiksværk siden 1856, og tømrerpladsen og snedkeriet har haft sin nuværende placering i Frederiksværks centrum siden 1883.


Faglærte håndværkere

Vores håndværkere er alle faglærte. Faglærte håndværkere med stor faglig kunnen inden for træfagene sikrer håndværk af høj kvalitet. Vores håndværkere er udlærte svende inden for fagende tømrer, bygningssnedker, og maskinsnedker. Vi har gennem årene udlært mange tømrere og snedkere.


Fag- og hovedentrepriser

Ud over de små opgaver, udfører vi også gerne fag- og hovedentrepriser og er gerne behjælpelig med kontakten til, og styringen af, alle håndværkerne ved de fleste former for byggeopgaver. Vi udfører arbejde for såvel den private sektor som den offentlige sektor.


Tømrermestre Erik og Morten Bandelow Winther.

Firmaet drives i dag af tømrermester Erik Bandelow Winther og tømrermester Morten Bandelow Winther.

Erik Bandelow Winther er udlært tømrer og efterfølgende uddannet som bygningsingeniør ved København Teknikum. Morten Bandelow Winther er ligeledes udlært tømrer og efterfølgende uddannet som bygningsingeniør ved DTU.

Tømrermester Morten Bandelow Winther

Tømrermester Erik Bandelow Winther
Navigation:  Hvem er vi
Sitemap
Jernbanegade 5 | 3300 Frederiksværk, Halsnæs | Tlf: 47 72 02 02 | post@winther-as.dk | CVR: 20114436