​​​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

Renovering / restaurering af døre og vinduer​

Forrige  -  Næste

​Winther A/S  udfører renovering og restaurering af døre og vinduer

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre renoverer og restaurerer døre og vinduer. Det kan i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at renovere et vindue eller en dør. Ved nænsom restaurering, hvor kun råddent træ udskiftes, kan selv mange nedbrudte vinduer og døre restaureres og bevares.

Om en dør eller et vindue skal udskiftes eller restaureres må bero på en vurdering i det enkelte tilfælde og beslutningen kan afhænge af mange faktorer. Winther A/S  Snedker- og Tømrermestre udfører reparation, renovering og restaurering af døre og vinduer på vores snedkeri i Frederiksværk, Halsnæs.

Læs mere om renovering / restaurering af døre

Læs mere om renovering / restaurering af vinduer

Restaurering af en dør til et bondehus.

Vi renoverer og restaurerer døre. Til højre ses et eksempel hvor en dør til et bondehus er nænsomt restaureret ved partiel udskiftning af råddent træ. 

Restaurering af en småsprosset vinduesramme.

Vi renoverer og restaurerer vinduer. Til højre ses et eksempel, hvor en vinduesramme er nænsomt restaureret. Der er tale om en småsprosset vinduesramme, hvor en sprosse var angrebet af råd. Der er tildannet en ny sprosse og rammen er reddet ved partiel udskiftning af råddent træ.

Reparation af døre.

Winther A/S tilbyder reparation af døre. Til højre ses et eksempel på reparation af en dør der hang. Døren, en butiksdør i hårdttræ, er repareret ved opretning. Butiksdøren er afmonteret, skilt, renset, oprettet og samlet igen. Dette kunne betale sig, da døren ellers var "sund".

Reparation af vinduer.

Winther A/S tilbyder ligeledes reparation af vinduer. Til højre ses et eksempel på reparation af en vinduesramme ved udskiftning af et rammestykke i vinduesrammen, samt udskiftning af glaslister. Der er tildannet et nyt rammestykke med samme profil som det gamle og vinduet er således reddet ved partiel udskiftning af råddent træ. Dette kunne betale sig da den øvrige del af vinduesrammen og karmtræet var sund, og de øvrige vinduer i bygningen ligeså.

Se nedenfor eksempler på vores arbejde:

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​