​​​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

Isenkram​

Forrige  -  Næste

Hos Winther A/S går vi langt for at når i mål, og vi er ofte ude for specialløsninger når det gælder isenkram.

Håndsmedet isenkram

Hvis en opgave kræver at få håndsmedet isenkram, så kender vi smeden der kan smede det.

Det kan være at der ved en vinduesrenovering skal et par nye hængsler til. Det kan være at det er de håndsmedet bolte der er prikken over i’et.

Håndsmedet isenkram vælges nogen gange fordi den del der skal bruges er meget speciel og det dermed er den eneste mulighed, men andre gange fordi det bidrager til den helt rigtige stemning.​

Isenkram til døre og vinduer

Døre og vinduer er komplekse. Der er gjort mange tiltag i industrien for at simplificere, men vi vælger ofte den lidt mere besværlige løsning for de det passer bedst til opgaven. Eksempelvis er fleste dørhængsler vi anvender er skarpkantede hamborghængsler.

Til opgaver der kræver et stykke isenkram der ikke findes på leverandørernes hylder, er det ikke sjældent at vi får specialfremstillet hvad der kræves. Hvem har hørt om en stanglås med 5pkt lukke? Vi mindes ikke lige vi har haft behovet før, men det opstod da vi blev bestilt til at lave en over 3,7 m høj dør, og så fik vi specialfremstillet en stanglås med 5 pkt. lukke.

Befæstelse, søm, skruer mm

Befæstelse er mange ting. Skruer eller søm? Hvis skruer, er det så undersænket, linsehovedet eller noget andet. Torx eller ligekærv? Hvis søm, monteres de så med pistol eller håndsømmes der? Messing eller rustfri? Hvis rustfri er A2 så tilstrækkelig, eller kræver træet rustfri og syrefast A4. Mulighederne er mange og vi sparer gerne med vores kunder for at træffe de rigtige valg til opgaven

Fotoeksempler på isenkram

Nedenfor ses fotoeksempler på. mange forskellige slags isenkram og opgaver af forskellige karakter.

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​