​​​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

Hvem er Winther A/S?​

Forrige  -  Næste

​Winther A/S  Snedker- og Tømrermestre

​Winther A/S  Snedker- og tømrermestre er et familiefirma med historiske rødder, der strækker sig helt tilbage til midten af 1800-tallet. Vi har altid været en del af lokalsamfundet i Frederiksværk i Halsnæs Kommune, Nordsjælland.

Maskinsnedkeri og tømrerværksted i Frederiksværk, Halsnæs.

Winther A/S har eget maskinsnedkeri øg tømrerværksted i Frederiksværk, og beskæftiger i dag en halv snes medarbejdere. Vores maskinsnedkeri og tømrerværksted giver fleksibilitet, og sætter os i stand til at løse krævende opgaver inden for træfagene. Vi har udført tømrer- og snedkerarbejdet i Frederiksværk siden 1856. Tømrerpladsen og snedkeriet har haft sin nuværende placering i Frederiksværk centrum siden 1883.

Fag- og hovedentrepriser

Ud over de små opgaver, udfører vi også gerne fag- og hovedentrepriser. Vi er gerne behjælpelig med kontakten til, og styringen af, alle håndværkere ved de fleste former for byggeopgaver. Vi udfører arbejde for såvel den private, som den offentlige sektor.

Tømrermestre Erik Bandelow Winther og Morten Bandelow Winther​

Firmaet drives i dag af tømrermester Erik Bandelow Winther og tømrermester Morten Bandelow Winther.

Erik Bandelow Winther er udlært tømrer og efterfølgende uddannet som bygningsingeniør ved København Teknikum. Morten Bandelow Winther er ligeledes udlært tømrer og efterfølgende uddannet som bygningsingeniør ved DTU.​

Tømrermester Erik Bandelow Winther​

Tømrermester Morten Bandelow Winther​

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​