Forrige - Næste
Nybyg - Nyopført overdækket terrasse med buet tag
Nybyg - Traditionelt udført tagkonstruktion ved pyramideformet tag
Nybyg - Håndsømmede træbeklædning
Nybygning - Opførelse af træbygning
Nybygning - Levering med kran
Nybygning - Limtrækonstruktion
Vi er startet op på et nyt spændende byggeprojekt. Vi skal opføre et nyt sommerhus.
Landmåleren har sat det nye hus af, der er opsat galger. Terrænet er lokalt jævnet ud for udførelse af randfundamenter. Byggeriet består af et hovedhus og et anneks. Randfundamenterne er støbt for begge bygninger, og soklen er sat for annekset. Der er byggemøde. Før i tiden foregik byggemøder i en skurvogn, ofte lidt trængt. De tider er forbi, og byggemøder klares nu udendørs på byggepladsen. Ud over Arkitekt og relevante faggrupper deltager også bygherre, for hvem det er særlig spændende at se omridset af det nye sommerhus. Arkitekten bag byggeriet er Erlend Lindstad. Endnu er der jo ikke meget træ at se ved byggeriet, men det kommer. Arkitekten har sammen med bygherre udfærdiget et projekt med rigtig meget træ. Det er et byggeri af 2020, men det trækker meget tydelige tråde til tidligere tiders traditioner inden for sommerhus byggeri. Det er et rigtig spændende byggeri, med rigtig gode materialer og fokus på detaljer, som vi har glædet os meget til at udføre. Byggeriet udfører vi i hovedentreprise.
Arbejdet med opførelsen af et nyt sommerhus skrider frem. Terrændækket er isoleret, og så er teknikfagene for alvor kommet på banen.
Der er forberedt og trukket tekniske installationer. Det er en kompleks affære. Der er vand, kloak og ventilation. Der er et hovedhus og et anneks, der skal forbindes. Til at forbinde de tekniske installationer for hovedhus og anneks udføres en isoleret forbindelse mellem de to bygninger. Terrændækket er isoleret med flere lag isolering. Det øverste lag er 200 mm tykt, således at diverse slanger og føringsrør kan trækkes i oversiden af isoleringen, uden at isoleringen splittes ad. Muren har også været på byggepladsen og sokkelen er pudset. Der er udlagt armeringsnet, og herefter skal der udlægges og fastgøres gulvvarme, inden der skal støbes. Både de udførende og rådgiver gør det rigtig godt, og bygherre har kort svartid når spørgsmålene opstår. Det er rigtig tilfredsstillende, at være del af et samarbejde der kører!
Limtræstømmer. Vi får her fået leveret en større portion limtræ til vores tømmerplads i Frederiksværk.
Her skal vi tildanne det før det skal videre til byggepladsen, hvor limtræet vil indgå i den bærende trækonstruktion i et sommerhus som vi bygger. Ud over at vejene hvor sommerhuset bygges ikke er store nok til en så stor kranbil, så udføres arbejdet også bedre herhjemme på tømmerpladsen i stedet for på byggepladsen.
Tilvirkning af stort limtræstømmer. Der er høj aktivitet på vores tømmerplads i Frederiksværk.
To tømrersvende og en tømrerlærling afbinder tømmer af limtræ til et sommerhus som vi er ved at opføre. Vi skal bla. tildanne 15 store limtræsspær. Som så ofte benytter vi en kombination af elværktøj og traditionelt værktøj. Der bruges både rundsav og stikøkse til dette tømrerarbejde. Læs mere om tømrerarbejde
Rejsning af sommerhusbyggeri, etape 1. Den bærrene trækonstruktion rejses.
Arkitekten @erlenderlend er glad for træ og det bliver et træhusbyggeri med træ fra inderst til yderst. Det bærende træskelet til trævæggene levers til byggepladsen og løftes på plads med kran. Vi har udført vægkonstruktionen hjemmefra. Byggeriet består af et hovedhus og et anneks, og yderkonstruktionen består derfor grundlæggende af 8 trævægge. Vi har opdelt facaderne i passende elementer så de kan transporteres fra tømmerpladsen til byggepladsen. Inden rejsning er den længste trævæg omkring 5m. Fordelene ved at bygge på denne måde er flere. En af dem er at man kan have en byggeplads hvor der arbejdes i jorden, samtidig, med at der arbejdes på husets vægge mm på tømmerpladsen. Sommerhusbyggeriet i Liseleje skrider frem, og næste etape er rejsning af spærene.
Rejsning, etape 2, i skyggen af corona. Spærene er rejst og formalia skulle således være på plads for et rejsegilde ved vores sommerhusbyggeri i Liseleje.
Bygherre har også annonceret at de ønsker at afholde rejsegilde allerede inden spærene var rejst. Der er kun et problem: Covid 19. Tiden er bare ikke den rette til at samles til de store fejringer, heller ikke selvom det gøres udendørs på en byggeplads. Egentlig er vi i disse tider bare taknemlig for at vi kan udføre vores tømrerarbejde, når vi ser hvor hårdt det går ud over andre brancher. Så må rejsegildet og fejringen af bygværket være udskudt for en tid. Forhåbentlig går vi bedre tider i møde i det nye år. Sommerhusbyggeriet har i alt 34 spær, hvor hovedhusets store limtræsspær hejses på plads som det sidste. To tømrersvende og en kranfører er tidligt på færre og får limtræsspærene på plads. Selvom man er overbevist om at det man har udført er rigtigt og at alting passer, så er det alligevel altid spændende at rejse en konstruktion, og få bekræftet sin overbevisning… Og jo tagspærene passede. Læs mere om tømrerarbejde
Duften af tjære har gjort sin entre på byggepladsen. Udvendigt træværk ved sommerhusbyggeriet behandles med trætjære.
Som det første tjæres spærenderne på de store limtræsspær i tagudhænget. Det er et godt tidspunkt at tjære spærender, fordi man ikke behøver være omhyggelig med at beskære. da hverken underudhæng eller beklædningen på facaderne er opsat. Ved at kombinere limtræ og trætjære har arkitekten @erlenderlend valgt en kombination af et moderne udtryk fra limtræet med et meget traditionelt bygningsmateriale ved træbyggeri. Sommerhuset opføres i Liseleje og tjæring var en almindelig overfladebehandling for de første sommerhuse, der blev bygget her. Arkitekten er meget bevist om sit valg af tjæret limtræ og i det hele taget valget af trætjære. Trætjæren har rigtig gode bevarende egenskaber. Man kan aflæse træet gennem trætjæreolien, og så patinere tjæret træværk smukt! Vores tagarbejde skrider frem og underpappen er på, så vi har et tæt tag. Undersiden af tagkrydsfineren der på dette tidspunkt er synligt i det store tagudhæng tjæres også, selvom der senere skal opsættes underudhæng. Der gøres for at man ikke skal kunne ane det lyse træmateriale gennem sprækkerne i underudhænget. Der anvendes trætjæreolie som består af trætjære fortyndet med linolie.
Tagudhæng med zinktagrender. Vi er ved at være færdige med udhænget. Der er opsat rendejern, tagrender og underudhæng, og vi sætter her fokus på et par detaljer ved tagudhænget.
Tagrenden er en kvartrund zinktagrende. En kvartrund tagrende kaldes også for en arkitektrende. Rendejernene følger rytmen i udhænget. De store limtræsspær er placeret pr 1,2m og der er sat et rendejern ud for midten af hvert tagspær og et imellem. Underudhænget har vi lavet af 6” fyrretræsbrædder. Det er umiddelbart et stort underudhængsbræt, men det er et både et stort udhæng og kraftige spær, så det virker ganske naturligt. Fordelen ved at vi selv laver vores underudhængsbrædder, er at vi ikke er afhængige af dimensionen på en handelsvare, og derfor kan få ethvert mål til at gå op med et helt antal brædder. Det yderste bræt i tagudhænget er underlag for kanten af det faste undertag og er derfor en planke og ikke bare et bræt. Det ser man dog ikke, da vi har udført det i samme bredde som brædderne i underudhænget. Både limtræsspær og udhængsbrædder har fået en gang trætjæreolie og skal have endnu en gang.
En tømrersvend med sin udholdende arbejdsmand.
Montering af facadeelementer kan være en meget tung affære, og en vinduesløfter er et fantastisk stykke el værktøj, der bidrager til et sundt arbejdsmiljø. Arbejdsmiljøet fik virkelig et løft med indførelsen af vinduesløfteren. For år tilbage var det et tilvalg at bruge. I dag er der ved nybyggeri ikke noget valg. Elementerne er med trelagsglas blevet for tunge. Et enkelt facadeelement kan let veje flere hundrede kilo, hvilket de store og kraftige sugekopper snildt klare. Vi nåede lige at få det sidste vinduesellement monteret inden vinteren for alvor bød på frost, så vi nu kan gå indendørs og arbejde på vores sommerhusbyggeri i Liseleje, Halsnæs.
En tømrersvend på en wienerstige. Vi er i gang med at beklæde de indvendige vægge ved vores træhusbyggeri i Liseleje.
Til indvendig vægbeklædning er der valgt en glat fyrretræsbeklædning. Træbeklædningen er af 6” fyrretræsplanker. Sommerhusbyggeriet er rigt på træ og tømrerarbejde.
Indvendig beklædning. Vi er færdige med beklædningen af de indvendige vægge i annekset, ved vores sommerhusbyggeri.
Byggeriet er et træhusbyggeri og bortset fra badeværelsesvæggene, så beklædes alle vægge med træ. Som indvendig vægbeklædning er der valgt en fyrretræsbeklædning. På hver side af bygningens midterste rum er der en stabiliserende indvendig væg. For at gøre denne trævæg stabiliserende, er der under fyrretræsbeklædningen krydsfiner. Vægbeklædningen rundt om dørhullerne er skåret til, så træbeklædningen fremstår skarpt afsluttet. Ud over et dørhul til en almindeligt hængslet dør til badeværelset, er de øvrige dørhuller til skydedøre, der løber ind i trævæggene.
Der er udført vandret vægbeklædning. Ved de renskårede dørhuller ses der nu endetræ på bræddebeklædningen. Der mangler at blive udført dørlysninger, men det venter til gulvet er lagt, da lysningerne skal støde ned til gulvet. Lysningerne udføres så de stikker lidt frem for den indvendige træbeklædning. På den måde vil man ikke se endetræ på den vandrette vægbeklædning. Den indvendige beklædning er monteret fordækt. Fordækt montering vil sige at man ikke kan se befæstigelsen. Ved hver skydedør er der dog et enkelt beklædningsbræt der er monteret med små skruer. Det er brættet der løber over dørhullet. Samlingen på disse beklædningsbrædder er tilpasset så trævæggen kan åbnes op, hvor skinnen sidder. Derved er der mulighed for justering af skinner mm, der er skjult inde i de aktuelle trævægge. Bygherren ønskede den indvendige vægbeklædning udført uden samlinger i længderetningen, hvis muligt. Det er lykkedes. Alt indvendig træbeklædning er udført i hele længder.
Pejs med skorsten. Vi er ved at opføre et nyt sommerhus, og arbejdet med opførelse af pejsen er startet og skorstensrøret er ført gennem taget.
Det er velisoleret sommerhus og skal opvarmes på moderne vis. Sommerhuset får pejs, ikke for at varme huset op, men som et stemningsfuldt møbel. Indvendigt kommer ildstedet til at fremstå som et markant møbel, men udvendig er skorstenen ret diskret. Et sort skorstensrør, kommer ikke til at gøre meget væsen af sig, set i forhold til sorttjæret beklædning og et sort tagpaptag. Sommerhuset er på samme tid nyt i sit udtryk, og meget traditionelt i valget af mange af materialerne. Et ildsted i et sommerhus virker helt rigtigt.
Bræddelofter. Opsætningen af trælofter ved vores træhusbyggeri i Liseleje er afsluttet. Der er valgt et fyrretræsloft, og beklædningsbrættet har samme dimension som væggene.
Træbyggeriet består af et hovedhus og et anneks. Annekset er udført med et rent bræddeloft. I hovedhuset er der bjælkelofter, hvor de store loftbjælker er synlige. Ved et bjælkeloft sidder loftbeklædningen mellem bjælkerne, der inddeler træloftet i felter. Arkitekten ønskede et træloft uden afsluttende lister. Loftbeklædningen er afsluttet med ens luft mellem loftbeklædning og de afgrænsende loftsbjælker og vægbeklædningen. Det ser godt ud, men det er træ og det kræver omhyggelighed. Alt ser lige ud, men er ikke helt ret. På papiret er loftet bestående af loftbrædder af ens længde, men sådan er virkeligheden ikke. Alle loftsbrædder må tilpasses individuelt, så luften syner ens, og illusionen om de rette flader består. Når vi nu har ladet os lokke af arkitekten @erlenderlend, er gået ned af hans vej, ja så er det tilfredsstillende, at færdiggøre et træloft af bræddebeklædning, der står skarpt uden afsluttende lister. Alt indvendig beklædning er ludbehandlet. Beklædningsbrædder til loftet har fået ludbehandling før opsætning. Væggene har fået lud efter beklædningsbrædderne er opsat. Det er af hensyn til maleren, da det bare ikke er sjovt, at udfører et ludbehandlet loft, med lud løbende ned af armene. Alt indvendig træbeklædning skal have en afsluttende oliebehandling. Luden lysner og forsinker gulning af træet, men ludbehandlet fyrretræ er sart. Ludbehandlingen bør ikke stå alene. Den valgte olie vil lysne en anelse, men skal først og fremmest beskytte. Sommerhusbyggeriet skrider planmæssigt frem og snart er det tid til gulve.
Gulvlevering. Trægulve leveres til vores træhusbyggeri i Liseleje. Sommerhusbyggeriet er døbt Knolden og navnet giver god mening.
Byggeriet ligger på en ret kuperet grund. Adgangen sker via en stejl byggepladsvej. Selv om der er udlagt jernplade, som kørerplader på byggepladsvejen, så kræver leveringen af byggematerialer det rigtige materiel. Her får vi leveret store gulvplanker til vores byggeplads. Chaufføren har måtte parkere sin store lastbil et par hundrede meter væk fra byggepladsen. Med sig har han en smidig og fleksibel gaffeltruck, der ud over at kunne passere de smalle og ujævne grusveje, samt skarpe sving, også formår at komme op ad den stejle bakke på byggepladsen så byggematerialerne kan leveres til døren.
Tagkonstruktion med valmpartier. Vi har udført en tagkonstruktion med et valmparti i hver ende. Det er en afbrudt valm, hvor tagvalmen ikke når helt til kip men afbrydes halvvejs.
Nogen vil måske bruge betegnelsen halvvalm om denne tagdetalje, men vi mener dette er den modsatte situation af en halvvalm og at denne valmkonstruktion kaldes en afbrudt tagvalm. Forklaring følger her: Vi mener betegnelsen halvalm bruges om en tagvalm der starter i kippen, men afbrydes halvvejs nede, og derfor har en højereliggende sternlinje end det øvrige tag. Her har vi den modsatte situation. Valmpartiet har sternen i samme niveau som det øvrige tag, men valmpartiet afbrydes halvvejs mod kippen. Er der nogen der mener det anderledes, og har en holdning til hvordan den konkrete trækonstruktion benævnes, så høre vi gerne forskellige synspunkter? Vi har udført tagkonstruktionen for vores dygtige kollega Tømrermester Thomas Skov i Tisvildeleje. Vi hjælper fra tid til anden hinanden. Ved dette projekt har vi udført tagkonstruktionen, mens Thomas selv har stået for rejsningen af tagværket og det øvrige tømrerarbejde. Trækonstruktionen er skelettet til et galleri som vores kollega opfører i Tisvildeleje. Læs mere om tagkonstruktioner - tømrerarbejde
Nye lud- og sæbebehandlede plankegulve. Vi opfører et nyt sommerhus i Liseleje. Det er et træhusbyggeri bestående af et hovedhus og et anneks.
Der er træ fra inderst til yderst og træbyggeriet har også trægulve. Den dominerende træsort er fyrretræ, og det gælder ikke mindst trægulvet. kunden har valgt et smukt fyrretræsgulv. De flotteste fyrretræsgulve er færdige i hovedhuset. Vi venter lige med at dække trægulvene af, til efter byggemødet i morgen, så bygherre samt arkitekt har mulighed for at se plankegulvene inden. Det er et gedigent plankegulv med 300 mm bredde gulvplanker, et trægulv af rigtig høj kvalitet. Gulvplankerne er skarpkantede, så efter gulvene er lagt, er de slebet, for at udjævne de små ujævnheder der er mellem de enkelte gulvplanker. Fyrretræsgulvet er ludbehandlet og efterfølgende sæbebehandlet. Der gives ludbehandling for at bremse gulning af træet. Et trægulv får sæbebehandling for at beskytte træet. Det store plankegulv opdeles med et enkelt trætrin til 2 plankegulve, hvorved der opstår et ekstra rum i rummet. Trinet inklusiv stødtrin er udført af samme fyrretræsplanker som de tilstødende trægulve.
Bræddestak med tjæret beklædning af fyrretræsbrædder.
De tjærede brædder ligger oppindede på vores tømmerplads og er klar til afhentning. Det er udvendig træbeklædning, en 6” fyrrebeklædning, til et sommerhus, som vi opfører i Liseleje.
Levering af tjærede beklædningsbrædder. Et par bræddestakke af tjæret bræddebeklædning forlader vores tømmerplads i Frederiksværk.
Træbeklædningen er tjæret længe inden brug. Det gør det videre arbejde mere behageligt, fordi brædderne ikke er nær så fedtede af tjæren. Den udvendige beklædning er oppindet så luften kan passere gennem bræddestakken. Fyrretræsbeklædningen er tjæret med trætjæreolie på begge sider (på billedet ses undersiden af beklædningsbrædderne). Efter opsætning er det planene at de udvendige beklædningsbrædder skal tjæres igen. De velduftende træmaterialer skal bruges til beklædningen af et nyt sommerhus.
Håndsømmet træbeklædning. Et nyt sommerhus som vi er ved at opføre beklædes med tjæret træbeklædning.
Inden vi startede på opsætningen af bræddebeklædningen havde vi en kort snak med bygherre og arkitekt om hvordan den skulle befæstes.
Det blev en meget kort snak om befæstelse, for arkitekten @erlenderlend ønsker en håndsømmet beklædning, og bygherre var enig. Når beslutningerne vedr. vores tømrerarbejde i den grad går i den rigtige retning, ja så brokker tømrerne sig ikke. Det er et halvstort søm på 90mm, der skal til. Det skyldes at der bag træbeklædningen er en afstandsliste der danner en ventilerende luftspalte mellem vægbeklædning og vindspærre. Sømmet skal derfor igennem vægbeklædningen, afstandslisten og vindspærren, før det kan forankres i den egentlige trækonstruktion.
Nyt sommerhus beklædt med tjæret facadebeklædning. Træbygeriet består af to træbygninger med ensidig taghældning.
Her ses den høje træfacade færdigbeklædt med vandret træbeklædning. Fyrretræsbeklædningen er tjæret med trætjære inden opsætning, og skal tjæres endnu engang efter opsætning. Facadebeklædningen er håndsømmet. Læs mere om vores håndværk - tømrerarbejde
Udebruser. Vi er ved at være færdige med de tjærede træfacader på et nyt sommerhus og der er opsat udebruser, så man kan tage sig et udendørs bad.
Sommerhusbyggeriet ligger i Liseleje, tæt ved Kattegat, og bygherre ønskede et ude bad så sand og saltvand kan skylles af kroppen. Den matte udendørsbrusser passer rigtig godt til sommerhusets zinktagrender og sorttjæret facadebeklædning. Det er ikke længe siden at træbeklædningen blev tjæret og trætjæren er ikke færdighærdet. I takt med at trætjæreolien hærder vil beklædningen få et mere mat udseende. Beklædningsbrædderne er tjæret 1. gang inden opsætning, og ses her efter 2. gang tjæring, som er udført efter at bræddebeklædningen er opsat. Udebruseren er frostsikret. Efter brug tømmer den sig selv, så der ikke står vand der kan give anledning til frost springning.
Rejsegilde på covids præmisser på vores sommerhusbyggeri i Liseleje. Traditionen tro havde bygherre inviteret og vi kom med rejsekranse.
Rejsekransene og dannebrog røg til vejrs, bygherre diskede op med mad og drikke. Håndværket og bygværket blev fejret, sikken en dejlig dag med høj sol og god stemning. Der kan være delte meninger om hvornår der kan holdes rejsegilde. Er det når de hele spær er rejs, eller er det når hele tagkonstruktionen er rejst?. I dette tilfælde vil alle dog nok være enig i, at sommerhusbyggeriet er tilstrækkelig fremskredent til at der kan holdes rejsegilde. Sagen er den at da spærene var på plads, var tiden ikke til komsammen, af nogen art, grundet corona. Bygherre proklamerede dog at de ønskede at afholde et rejsegilde når omstændighederne tillader det. Alle ved, at holdes der ikke rejsegilde så betyder det uheld, og bygherres faste udmelding var en klog beslutning. Resultatet er at vi har haft en rigtig god byggeproces. Som håndværker føler man sig privilegeret når man arbejder sammen med dygtige håndværkere der levere varen. Man føler sig privilegeret når man arbejder på et byggeri af høj kvalitet af en arkitekt der ved hvad han vil og har fosstået hvad bygherren vil. Man føler sig privilegeret når alle arbejder sammen for et fælles. Og alt det er sagen her! Tak til vores underentreprenører, tak til alle involverede håndværkere. Tak til arkitekt @erlenderlend og selvfølgelig tak til vores bygherre for at vælge os til at udføre deres byggeri. Tak! Les mere om rejsegilde
Sommerhusbyggeri i Liseleje med tjærede træfacader. Vi har nyopført et træhusbyggeri bestående af to træhuse, et hovedhus og et anneks.
De to træbygninger ligger parallelt, men forskudt fra hinanden. Mellem de to træhuse, på den strækning hvor de overlapper, er der støbt et betondæk, så der er niveaufri passage imellem. Egentlig var det meningen at passagen mellem de 2 træbygninger skulle overdækkes, så man på en regnvejrsdag kunne gå fra bygning til bygning i ly fra regnen. Bygherre er dog så glad for det frie ”kig” mellem træbygningerne, at de foreløbigt ser tiden an. For nu har æstetikken vundet over mere praktiske hensyn. Den udvendige træbeklædning er tjæret med trætjæreolie. En tjæret træfacade kan tage sig meget forskelligt ud afhængig af lyset. Trætjæren kan fremstå både brunlig, grå og sort. Facadebeklædningen er en ru fyrretræsbeklædning. Læs mere om tilbygning / ombygning / nybygning
Håndsømmet klinkbeklædning. Vi har over det sidste halvår opført en større tilbygning til et sommerhus i Asserbo. Et træhusbyggeri med enkle, men rigtig flotte træfacader.
Den nye tilbygning er udført i samme udtryk som det oprindelige sommerhus. Samme bredde bræddebeklædning, opsat på klink. Træbeklædningen er håndsømmet, ligeledes som den eksisterende facadebeklædning. Klinkbeklædningen er en vandret træbeklædning hvor hvert beklædningsbræt overlapper beklædningsbrættet under. På grund af overlappet ender beklædningen med at stå skråt. Der findes også profiler hvor klinkbeklædningen emitteres ved en skrå profil, men hvor bagsiden af bræddebeklædningen ligger an på den bagvedliggende konstruktion. For at få overlappende beklædningsbrædder må brædderne da forsynes med en fals på den nederste kan. Ved dette træbyggeri er det traditionel klinkbeklædning, hvor beklædningsbrædderne har rektangulært tværsnit. Læs mere om tilbygning / ombygning / nybygning
En pejseindsats ved et trægulv og der heraf følgende gulvdetaljer. Ved et træhusbyggeri som vi har opført i Liseleje er der udført en pejs i hovedhusets største rum.
Dette rum er opdelt ved en niveauforskel som skaber et rum i rummet. Pejsen er placeret i det lavereliggende rum, på grænsen mellem ”de to rum”. Rummet med pejsen kaldes pejsestuen. Af brandtekniske årsager kræves det at plankegulvet må afbrydes et stykke fra pejsen. Selve pejseindsatsen sidder på hjørnet ved trætrinet. Der er derfor et område af begge rums trægulve hvor gulvplankerne kræves erstatte af et ikke brandbart materiale. Det resulterer i en spændende og udfordrende gulvdetalje. Arkitekten har løst dette på en elegant, gennemført, om end, udførelsesmæssig, krævende måde. Hvor der ikke må være plankegulve er der udført en udsparing i trægulvene som er udstøbt og går i et med pejsen. Bemærk linjerne og den skarpe gulovergang mellem plankegulv og den støbte del af gulvet. Gulvovergangen mellem trægulv og det støbte gulv foran pejsen er udført så det svare til fugen mellem to gulvplanker. Trætrinet afsluttes af en tværgående fyrretræsplanke. overgangen mellem trægulvet på den øvre del og det støbte gulv flugter med indersiden af den tværliggende gulvplanke. At overgangene følger gulvets linjer og flugter de hele gulvplankers kanter, har den effekt at det ikke virker som en afbrydelse men en naturlig overgang. Det er muligt at vi kløede os lidt i håret da @erlenderlend præsenterede os for den ønskede løsning, men vi fulgte den i mål og han har jo ret, flot ser det ud.
FIRMAINFORMATION
Winther A/S
Snedker- og Tømrermestre
Jernbanegade 5
3300 Frederiksværk
CVR: 20114436
KONTAKT OS
Tlf.: 4772 0202
E-mail: post@winther-as.dk
Følg os på Facebook
Følg os på Instagram
MEDLEM AF
© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre