​​​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

Specialfremstillet træværk​

Forrige  -  Næste

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre udfører alle former for specialfremstillet træværk.

Vores dygtige snedkere, vores maskinsnedkeri, vores erfaring og vores viden om træ, sikre at vi kan løse de fleste opgaver. Vi er ikke en fabrik og har ikke et fast sortiment. Når vi siger specialfremstillet træværk, så mener vi specialfremstillet.

Hvorfor specialfremstillet træværk?

Når vi specialfremstiller træværk er det fordi kunden ikke kan komme i mål med en fabriksløsning. Grundlaget for en specialløsning kan være meget forskelligt, for eksempel:

  • ​I forbindelse med en tilbygning/ombygning, hvor karakteristiske træk ved eksisterende komponenter ønskes videreført i nye komponenter af samme type. Eksempelvis et trappeløb ved en ny etage eller vinduer/døre til en tilbygning.
  • I forbindelse med energirenovering hvor karakteristiske træk ved eksisterende komponenter ønskes videreført i nye komponenter af anden type. Eksempelvis forsatsvinduer på baggrund af en vinduesprofil.
  • I forbindelse med rekonstruktioner hvor bygningskomponenter ønskes genskabt.
  • Ved nybyggeri, hvor arkitekt/bygherre har specifikke krav til udformning/design/kvalitet.

Eksempler på specialfremstillet træværk

Vi giver her nogle eksempler på specialfremstillet træværk. For hvert eksempel er der et link til en underside hvor emnet uddybes. Det er tænkt som inspiration. Udover profiler og lister præsenterer vi komponenter der ofte indgår i døre eller vinduer. Der sættes ikke fokus på det færdige produkt, men en enkel delkomponent. 

Vi kommer ind til kærnen af forskellen på en fabriksløsning og et stykke håndværk i form af specialfremstillet træværk. Alle komponenterne kan fås som fabriksløsninger, men inden for nogle meget faste rammer. Hos Winther A/S er der ingen begrænsninger, vi snedkererer specialfremstillet træværk præcist som kunden ønsker det.​

​​​

​​

​Nedenfor kan du se nogle eksempler af vores specialfremstillet træværk opgaver.​

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​