​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

Persondatapolitik​

Forrige  -  Næste

Indledning

Denne persondatapolitik gælder for nuværende og tidligere web besøgende, kunder og samarbejdspartner hos Winther A/S Snedker- og Tømrermestre.

​ 

Formål med persondatapolitikken er at beskrive hvordan vi, Winther A/S Snedker- og Tømrermestre, behandler vores web besøgende, kunder og samarbejdspartners personoplysninger.

1. Dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

​Winther A/S Snedker- og Tømrermestre er dataansvarlig.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre kontaktoplysninger er:

Jernbanegade 5, 3300 Frederiksværk

CVR nr. 20 11 44 36

Tlf. +45 4772 0202

Kontaktperson: Selene M. Winther

E-mail: selene@winther-as.dk

2. Personoplysninger, dens kategorier og dens behandlinger

​Winther A/S Snedker- og Tømrermestre ønsker at behandle personoplysninger som er omfattet i kategorien ”almindelige oplysninger”. 

Personoplysninger er nævnt nedenfor.

Web besøgende som benytter kontaktformularen (online henvendelser):

- Navn

- Vejnavn (frivilligt)

- Postnr. og by

- Telefonnummer

- E-mailadresse

- Besked (f.eks. arbejdsart, mm)

- Adfærd på hjemmesiden

Kunder

- For- og efternavn

- Bopælsadresse

- Adresse hvor arbejdet er udført

- Mobil- og/eller fastnetnummer

- E-mail adresse

- Arbejdsart

Samarbejdspartner

- Kontaktperson: For- og efternavn.

- Arbejdsadresse

- E-mail

- Telefonnr.

- Arbejdsområder

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre vil behandle personoplysninger på følgende måder:

a) Indsamling, b) registrering, c) organisering, d) opbevaring, e) tilpasning eller ændring, f) brug, g) videregivelse ved transmission og h) sletning.

3. Winther A/S Snedker- og Tømrermestre databehandler

​Winther A/S Snedker- og Tømrermestre kan videregive dine personoplysninger til andre virksomheder når det er nødvendigt. Disse virksomheder kan for eksempel være vores underentreprenører, rådgivere, m.fl. med det formål at opfylde den aftalte service/ydelse.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre overlader dine personoplysninger til forskellige eksterne leverandører af IT-service, de såkaldte databehandler, bl.a. edb-servicebureau, internet-hotel, m.fl. med det formål til at opfylde vores daglige drift.

4. Hvad er formålet med indsamlingen og behandlingen?

​Winther A/S Snedker- og Tømrermestre indsamler kundernes personoplysninger for at kunne behandle og besvare kundernes henvendelser. Disse personoplysninger benyttes af Winther A/S til at fakturere for tjenester/ydelser.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre indsamler leverandøres personoplysninger for at kontakte dem og få leveret de produkter/ydelser som Winther A/S Snedker- og Tømrermestre har aftalt med dem.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre indsamler personoplysninger fra de sociale medier f. eks. Facebook og Instagram, hvor du følger os. Indsamling af personoplysninger er til statistiske formål. Se eventuelt persondatapolitik fra Facebook og Instagram (https://www.facebook.com/privacy/explanation)

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre bruger cookies for at indsamle web besøgendes adfærd på hjemmesiden med det formål til at forbedre indholdet. Læs mere om vores cookies politik.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre indsamler også personoplysninger fra telefonisk kontakt.

5. Opbevaring af personoplysninger.

Winther A/S Snedker- og Tømrermestre opbevarer dine personoplysninger som dokumentation, så længe det er påkrævet iflg. lovkrav fre forskellige offentlige myndigheder.

Derudover vil Winther A/S Snedker- og Tømrermestre løbende evaluere, hvor længe er der behov for at opbevare dine oplysninger.

6. Juridisk grundlag for behandlingen.

​Behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1. litra b. Desuden sker behandlingen i henhold artikel 6, stk. 1. litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af entrepriseopgaven for dig.

7. Den registreredes rettigheder

​Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede (du som en af Winther A/S Snedker- og Tømrermestres kunder eller samarbejdspartner) forskellige rettigheder.

  • Retten til indsigt, (ret til at vide hvilke personoplysninger Winther A/S Snedker- og Tømrermestre behandler om dig som kunder eller samarbejdspartner).
  • ​Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning, (ret til at rette eller slette de oplysninger som Winther A/S Snedker- og Tømrermestre har om dig som kunder eller samarbejdspartner, du skal være opmærksom på at en sletning af dine personoplysninger kan i nogle tilfælde betyde, at Winther A/S Snedker- og Tømrermestre ikke kan opfylde de indgåede aftaler eller levere de aftalte serviceydelser til dig som kunder eller samarbejdspartner)
  • ​Retten til anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Retten til dataportabilitet

Du er meget velkommen til at læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på https://www.datatilsynet.dk

Desuden har du mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener at Winther A/S Snedker- og Tømrermestre ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskytttelsesreglerne.

Du kan øvrigt læse mere om databeskytttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Du kan altid kontakt Winther A/S Snedker- og Tømrermestre hvis du har yderligere spørgsmål.

Persondatapolitik opdateret den 25. maj 2018

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

KONTAKT OS

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​