​​​​​​facebookikon2  instagramikon2  snableaikon  telefonikon

​​Winther A/S specialfremstiller sprosser.

Forrige  -  Næste

Hos Winther A/S Snedker- og Tømrermestre er vi ikke bundet af et begrænset sortiment. Vi går langt for at ramme en bestemt profil. Vi præsentere her kort de mange muligheder vi tilbyder.

Sprosseløsning

Winther A/S udfører sprosser med profil efter ønske. Sprosseløsningen kan være med kitfals eller hvor glasset fastholdes af lister.

Sprosseprofil

En småsprosset dør eller et småsprosset vindue får sit udtryk fra rammetræets profilering. Winther A/S er kompromisløse og sætter håndværket i højsæde. Vi er ikke begrænset af et bestemt sortiment, men specialfremstiller sprosser med præcis den profil der måtte ønskes.

Sprosser med kitfals

Vi udfører sprosser med kitfals. Kitfalsen udformes ud fra kundens ønsker, efter tegning eller som kopi af eksisterende profil. Der kan hermed tages hensyn til glastykkelse og hældning på kiten, så sprosseløsningen opnår præcis det udtryk der ønskes.

Sprosser med liste løsning

Sprosseløsningen kan også udføres til lister. Dette er især brugt ved indvendige sprosseløsninger. Ved en listeløsning kan listen udføres efter ønske, både hvad angår dimension og listens profil.

Svungen sprosseværk

Vi løser gerne udfordrende opgaver med svunget sprosseværk. Vi udfører både buede sprosser og krumme sprosser. Svunget sprosseværk kan udføres i alverdens mønstre. Nogle er klassiske, men i princippet er de ringen begrænsninger. I udgangspunktet siger vi at hvis kunden kan tegne det, så kan vi udføre det.

Eksempler på specialfremstillede sprosser

Nedenfor ses eksempler på opgaver med specialfremstillede sprosser udført på vores snedkeri i Frederiksværk, Halsnæs. Der ses eksempler på både dørsprosser og vinduessprosser. Der er eksempler på småsprossede rammer med kitfals og løsninger med lister. Vi er heller ikke begrænset af en bestemt træsort. Der kan ses eksempler på sprosser i fyrretræ, egetræ, oregon pine.​

FIRMAINFORMATION

​​Winther A/S

Snedker- og Tømrermestre

Jernbanegade 5

3300 ​Frederiksværk

CVR: 20114436

MEDLEM AF

© Copyright Winther A/S Snedker- og Tømrermestre​